jussi auramo

Personal Trainer


Jussi Auramo


ptjussi - sinun personal trainerisi

Sinun Personal Trainerisi

Oma tarinani

Olen 58-vuotias kuntosalivalmentaja ja Personal Trainer Maskusta. Pääosan työelämästäni olen tehnyt suomalaisen vientiteollisuuden myynti- ja johtotehtävissä. Vuosien aikana on enemmän ja enemmän alkanut tuntua siltä, että ympäri maapallon koluaminen saisi jo riittää. Perinpohjainen uranvaihtoajatus alkoi itää mielessäni, ja aloitinkin opiskelut Trainer4You:n Personal Trainer -koulutusohjelmassa. Tavoitteena oli tehdä minulle rakkaasta harrastuksesta, liikunnasta itselleni ammatti, ja nyt olenkin EREPS -rekisteriin (European Register of Exercise Professionals) rekisteröity koulutettu Personal Trainer.

Minun liikuntani

Lapsuuteni ja nuoruuteni kärsin vaikeasta astmasta ja liikkumiseni oli melkoisen rajoittunutta. Olin se poika, joka valittiin aina viimeisenä koulun liikuntatunnilla jääkiekkojoukkueeseen, ja joka muiden pelatessa koripalloa istui vaihtopenkillä. Liikunnasta olen aina kyllä pitänyt, ja uinti olikin aiemmin mieliharrastukseni. Armeijan aikoihin pääsin astmasta voitolle hiljalleen liikkumista lisäämällä ja aloittamalla kuntosaliharjoittelun. Tänään astmani pysyy hyvin kurissa säännöllisen ja monipuolisen liikuntaharrastukseni ansiosta. Onpa liikunnalla selätetty yksi burnout ja sitä seurannut masennuskin. Minulle liike on todellakin ollut, ja on edelleen, lääke.

Liikkuva elämäni

Liikunta on ollut pieni osa elämääni aina, ja antanut minulle paljon. Olen antanut sille yhä enemmän sekä aikaani että energiaani, ja entistä enemmän olen saanut takaisin. Suosikkejani ovat kesäaikaan rullaluistelu ja melonta. Sauvakävely ja lenkkeily ovat kuntosalin ohella ohjelmassa vuoden ympäri. Ja mikäli tässä osassa Suomea talvet ovat vielä talvia, kaivan luistimet esiin ja lähden meren jäälle lenkille. Kuntosalitreenien määrää olen lisännyt paljon, sillä lihaskunnon merkitys kasvaa iän karttuessa. Tässä iässä jo puolet kaikesta liikunnasta tulisi olla lihaskuntoharjoittelua. Hyvä olo, hyvä terveys ja jaksaminen ovat palkintoni säännöllisestä liikunnasta. Palkinto, jota sinunkin kannattaa tavoitella.

jussi auramo

© 2022 - Tmi Jussi Auramo

Puh: 040 931 2412

Email: jussi(at)ptjussi.fi

Y-tunnus 2784837-8

koulutettu personal trainer
smartum käy meillä
edenred
ePassi

Yhteistyössä:


maskugym.fi

Sivujen suunnittelu ja toteutus:

Janne Auramo